Nieuws

Friendship Stage-V

Inmiddels zijn we in de vaart, en is het nabehandelingsysteem actief. Dit voldoet nu aan de stageV norm!! Exacte uitstoot wordt over 4 weken gecontroleerd, verwachte uitstoot is NOx 1.8 gram per kWh ( was 6 gram) en Fijnstof 0.015 gram ( was 0.2)

Door de grote hoeveelheid aan materialen heeft #Dolderman er weer een mooie achtermachinekamer van gemaakt, bedankt heren!!

Voormachinekamer heeft #Dolpower de generatoren en boegschroef motoren omgebouwd naar gedeeltelijk elektrische, vanaf nu worden de reefers gevoed met de boegschroefmotor deze heeft bij slechtweer omstandigheden een dubbele functie!
#verhaar heeft de E-motor geleverd en in bedrijfgesteld!

Alle medewerkers bedankt voor jullie inzet, wij zijn blij met het resultaat

Leave a Reply

Your email address will not be published.